Evangeliesenteret

Evangeliesenterets kontaktsenter Arendal er et samarbeid med Filadelfia Arendal. Det startet opp høsten 2015. Dette er et lavterskeltilbud for rusavhengige. Målet for kontaktsentrene er å gi Evangeliet om Jesus til gjestene, og å hjelpe dem inn til rehabilitering. Samtidig er kontaktsentrene et redskap for å gjøre levevilkårene bedre for denne gruppen mennesker.

Fra oppstart har responsen på tilbudet vært overveldende. Hver tirsdag og torsdag får mange personer varm middag, dessert, kaffe og kaker. I tillegg får de av og til med seg matposer med melk, brød, pålegg, kjeks, frukt og grønt. Hver torsdag er det gudstjeneste på kontaktsenteret kl. 19:00. Gudstjenesten er tilrettelagt for rusavhengige med sang og vitnesbyrd fra tidligere rusmisbrukere som har kommet ut av det destruktive ruslivet gjennom et møte med Jesus.

Filadelfia stiller med kokk og vi har 18 frivillige medarbeidere på kontaktsenteret fra forskjellige menigheter, i tillegg til bestyrer Glenn Johnny Vaagsnes. Kontaktsentrene får mat fra flere steder i næringslivet.

Kontaktinfo:
Evangeliesenteret Kontaktsenter Arendal
Grensen 1, 4838 Arendal
Bestyrer: Glenn Johnny Vaagsnes
Tlf: 90150720

Åpningstider:
kveldsmøter torsdager hver 14 dag i partallsuker kl. 19.00

Tirsdag   kl.11-14   Mat-servering
Torsdag  kl.11-14   Mat-servering