Bønn og fasteaksjon 2022

Vi ønsker å oppmuntre deg til å bli med på Bønn- og fasteaksjonen 2022.
Dette initiativet kommer fra Håkon Fagervik (Bønnesenteret i Levanger) og Birger Wroldsen i Troens ord. Dette er landsdekkende og nærmere 800 personer til nå fra hele landet er med å dette.

Hver enkelt kan melde seg på gjennom checkin.no – Bønn og faste 2022.
Du vil motta e-poster med bønneemner. Det er allerede flere i menigheten som har meldt seg på.

Det er utrolig spennende når vi forenes i bønn for Norge og nasjonene – 1 slår 1000 men 2 slår 10 000 og derfor når vi samler hundrevis av forbedere så vil en enorm kraft forløses, og vi vil be HVER DAG, trykke litt ekstra på og vi forventer herlige bønnesvar fra himmelen.

Noen tips/råd for deg som ikke er så vant til å faste og be.. vil også bare si at det er forskjellig hvordan folk faster og du følger det som du har i hjertet og har tro for. Det avgjørende er at vi bruker tid i bønn og forbønn. For dere som velger å ta en Daniels-faste i 3 uker , så kan dere lese mer om den fasten på www.troensord.no, der står mer informasjon hva du kan spise og ikke spise. Men helt enkelt, så kan du spise all frukt og grønt og som ikke er blitt prosessert eller har tilsetningstoffer, og heller ikke meieriprodukter. Vann og ferskpresset juice kan du drikke. Når man da er i en sånn faste, så kan hver enkelt finne en dag eller flere dager med en faste der man kun drikker vann. Faste er ubehagelig for kroppen, men det vil variere. For deg som har helseutfordringer eller går på medisiner, så anbefales at du hører med legen din om hvilken type faste du kan gjennomføre.

BESTEM DEG. Ta en bestemmelse om hvilken faste og hvilken tid du skal bruke i bønn. Skriv det ned og følg det du har bestemt, i den tidsperioden du har bestemt. Det vil hjelpe deg når det blir noen vanskelige stunder.

FYLL BØNNETIDEN med lovprisning og tilbedelse – Utrolig herlig og viktig å starte bønne-tiden med takksigelse og lovprisning – bruk gjerne en salme eller annen lovprisning du finner i Guds Ord – det å be Guds Ord er utrolig herlig og fyller bønnene med kraft og substans. Matteus 6:6-18

FASTE FRA MEDIA – idag så har vi ett utrolig press fra verden rundt oss og det har blitt så lett tilgjengelig og folk bruker flere timer hver dag på dette. Skal du få utbytte av tiden med Herren i bønn og faste, så vil det være av avgjørende betydning at vi faster fra mer enn maten. Bruke tid til Guds Ord, grunne på Ordet, be Ordet og gjerne ha ett Bibelstudium du går igjennom disse ukene.

1 TIM 2:1-4 : BØNNER – PÅKALLELSER- FORBØNNER OG TAKKSIGELSER FOR ALLE MENNESKER – FOR KONGER OG ALLE SOM HAR STILLINGER AV INNFLYTELSE.. Dette bruker vi tid på HVER DAG i denne tiden av bønn og faste. Vi får ikke bedre ledere om vi klager på dem og kritiserer dem, men om vi går i FORBØNN for dem og takke for dem..så vil Guds Ånd virke på dem. Når de gjør noe vi ikke liker, så ber vi bare ENDA MER for dem.

BØNNEFOKUS: VI LEGGER DENNE MÅNEDEN OG OSS SELV I GUDS HENDER. BER OM DAGER OG UKER AV MYE BØNN OG GUDS ORD. BER AT DEN HELLIGE ÅND MÅ FYLLE OSS, FORVANDLE OSS – ANVENDE OSS I BØNNEKAMPEN FOR NORGE. BER OM NÅDE OG HJELP DISSE UKENE, SLIK AT VI BRUKER TIDEN RETT OG AT VI FÅR SE RESULTATER AV BØNNENS TJENESTE.

VI TAKKER HERREN FOR ALLE SOM NÅ STÅR SAMMEN I BØNN FOR VEKKELSE OG FORANDRING, OM AT NÅDENS OG BØNNENS ÅND MÅ FYLLE DEN ENKELTE. BER AT HERREN MÅ REISE OPP MANGE NYE FORBEDERE SOM STILLER SEG PÅ MUREN, STILLER SEG I GAPET FOR NORGE OG NASJONENE.

Gud velsigne deg!

Mvh
Filadelfia Arendal